Muzieklessen Leeuwarden

Ben je op zoek naar muziekles in Leeuwarden? Dan kun je terecht bij ons: het muziekdocenten collectief te Leeuwarden. Aangeboden worden de volgende muzieklessen: saxofoon (saxofoonles), trombone (tromboneles), piano (pianoles), flugelhorn (flugelhornles), trompet (trompetles), contrabas (contrabasles), basgitaar (basgitaarles), hammondorgel (orgelles), keyboard (keyboardles), drums (drumles) en bandcoaching. De leden zijn:

Laurens Blinxma - Saxofoon/ Bandcoach

Website: www.blinxma.nl. Telefoon: 0628315927. Email: info@blinxma.nl

Alexander Hartgers - trompet/ flugelhorn / bandcoach

Website: www.alexanderhartgers.nl. Telefoon: 0633939436. Email: info@alexanderhartgers.nl

Arend Huisman - Trombone/ Bandcoach

Telefoon: 0655385386. Email: Arendhuismus@xs4all.nl

Igor Demydzcuk - Keyboard/ Piano Jazz / Bandcoach

Website: www.igordemy.com. Telefoon: 0628260348. Email: igordemy@mac.com

Corinne Staal - piano klassiek en licht

Website: www.corinnestaal.nl. Telefoon: 0644868171. Email: info@corinnestaal.nl

Hans de Wild - Keyboard/ hammondorgel

Website: www.hansdewild.com. Telefoon: 0616998016. Email: hansdewildmusic@gmail.com

Oeds Bouwsma - Basgitaar/ contrabas

Telefoon: 0612125527. Email: oeds.w.bouwsma@gmail.com

Raoul Roosenstein- Drums

Website: www.raoulroosenstein.com. Telefoon: 0642110682. Email: info@raoulroosenstein.com

Links naar sites met muzieklessen voor wie op muziekles wil.

muzieklessen.dieikzoek.nl muziekles.jouwpagina.nl muziekles.uwstart.nl muzieklessen.jouwpagina.nl muzieklessen.uwstart.nl

Muzieklessen Leeuwarden is muziekles op een eigentijdse manier die bij jou past!

Heb je voorkeur voor een bepaalde stijl? Wil je graag in een band spelen? Wil je leren solo’s te bedenken? Of wil je gewoon een instrument leren bespelen vanaf het begin? Dan ben je hier aan het goede adres!

De docenten van Muzieklessen Leeuwarden hebben jarenlange ervaring met les geven in individueel – of groepsverband en zijn daarnaast actief als musici . Ze zijn regelmatig te vinden op de podia in binnen – en buitenland en natuurlijk Leeuwarden zelf. De docenten brengen graag hun enthousiasme voor musiceren op jou over!

Muzieklessen Leeuwarden heeft geen centraal punt voor aanmelding. Je kunt meer te weten komen over de docent van jouw keuze door op de foto te klikken, te bellen of een email te sturen. De docent zal dan contact met je opnemen over de mogelijkheden. Muzieklessen Leeuwarden heeft geen wachtlijst.

Samenspelen

Vanaf september 2012 gaan de docenten van Muzieklessen Leeuwarden band-coaching verzorgen. Je kunt dan naast les ook meedoen met een van de bands bestaande uit leerlingen. De bands zullen zo compleet mogelijk worden samengesteld: zang, trompet, saxofoon, trombone, gitaar, basgitaar, drums, keyboard of piano.

Ook als je geen les volgt bij een van de docenten van Muzieklessen Leeuwarden, ben je welkom om mee te spelen in een van de bands!